BELVÁROSI 34 M2-ES LAKÁS ÁTALAKÍTÁSA

Eredetileg egy nappali, konyha, kamra, fürdőszoba alkotta ezt a megviselt állapotban lévő belvárosi kis lakást. A 4 méteres belmagasság indokolttá tette a galéria kialakítását.

Garzon 34 m2 ára.jpg

A tulajdonos kérésére a garzonlakást vintage stílusban rendeztük be. A felújítás során az összes válaszfal kibontásra került, a fürdőszoba bejáratát másik falra helyeztük, ezt a falat fél méterrel kijjebb raktuk, és a fürdő fölé galériát építettünk. A fürdőszobában a kád helyére zuhanykabint tettünk, és az egész helyiséget újraburkoltuk. Az eredeti fa nyílászárók jó állapotban voltak, ezért azokat nem cseréltük ki, csak a kereteket mázoltuk újra. A villanyhálózatot felbővítettük 32 amperre, kicseréltük a kapcsolótáblát és a villanyórát is. Masszív fémszerkezetre építettünk egy fával burkolt galériát. A lépcső alatti terület kihasználása érdekében gardróbszekrényeket készítettünk, mely így praktikus tároló helyként szolgál. A falak világos pasztell zöld színeket kaptak, az eredeti parkettát felújítottuk. A kibontott falak által határolt padlórészre járólapot tettünk.

A felújítás 7 hetet vett igénybe, gördülékenyen zajlott.

A felújítás és a berendezés teljes költsége 3,7 millió forint volt, melyből a mesterek munkadíja 1,3 milliót, a berendezési és felszerelési tárgyak 400 ezer forintot tettek ki.

A belső építészeti tervek elkészítése 160.000 ft, ellenőrzési díj 40.000 ft, lakberendezői díj 160.000 ft volt.







 

 


vissza

email